Onze Werkwijze Werkgever

Advies op maat

Wij geven het beste advies wat aansluit op jouw situatie.

De selectie

De kandidaten met het best passende profiel worden geselecteerd en uitgenodigd. 

Het gesprek

Door het kennismaken zal blijven of de kandidaat geschikt is voor de functie en uw organisatie. 

Aan de slag

 Gefeliciteerd! De functie is vervuld en wij hopen op een goede aanvulling binnen uw organisatie.

Werkgevers

Advies op maat

Elke organisatie is anders en elke vacature is maatwerk. Wij willen dus eerst een goed beeld krijgen van jouw organisatie, de beschikbare vacatures en vooral de persoon waarnaar je opzoek bent. Wij zullen op basis van “No cure, No pay” voor jou opzoek gaan naar de juiste kandidaat waarbij onze inzet en motivatie wordt gegarandeerd.

De selectie

Wij werken met een ervaren en gespecialiseerd team van consultants. Wij beschikken over een uitgebreid database met professionals waardoor wij snel en vooral efficiënt te werk kunnen gaan. De geselecteerde kandidaten ondergaan een grondig interview, deze analyseren wij en kunnen op basis hiervan bepalen of zij matchen met de vacature en organisatie. Als de interesse wederzijds is, plannen we een kennismakingsafspraak in.

Het gesprek

Omdat wij inmiddels weten wat de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever zijn, staan wij in dit proces beide partijen bij. Onze bemiddelaars zijn ervaren en zullen je hierdoor begeleiden.

Aan de slag!

Indien we een match hebben gevonden, feliciteren wij jullie graag beiden! De kandidaat gaat bij de organisatie in dienst en kan aan de slag. Wij zijn blij dat we de juiste professional hebben gevonden en kijken ernaar uit dit eventueel nogmaals in de toekomst te kunnen uitvoeren.

Geïnteresseerd in een samenwerking met New Economy Recruitment? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

2146

Professionals wachten op jou

Waar wacht je op? Begin nu